Tegelhandel Medemblik

De volledig nieuwe tegelwinkel is gevestigd in Noord Holland - West Friesland. Tegelhandel Medemblik heeft een grote diversiteit in wand – en vloertegels. Een ruime keuze uit natuursteen, keramiek en mozaïek. Ook hebben wij een ware tegel outlet!
Tegelhandel Medemblik in West Friesland is van deze twee mannen
De zaak is dan wel nieuw, maar de oprichters hebben al heel wat expertise opgedaan in hun vakgebied.

Ard is al ruim 20 jaar tegelzetter en Richard verzorgt installatie, elektra en afwerking. Door hun krachten van kennis en ervaring te bundelen is er een mooi bedrijf ontstaan waar u niet alleen mooie vloer- en wandtegels en sanitair kunt kopen, maar waar ook de mogelijkheid bestaat om de gehele verbouwing van bijvoorbeeld uw badkamer te laten verzorgen.

Van het slopen tot een volledig afgemonteerde en afgewerkte badkamer. En niet alleen badkamers, maar ook toiletruimtes, keukens, woonkamer vloeren, hal vloeren en zelfs buitenterrassen.

Bovendien ontvang je een flinke korting wanneer tegelhandel Medemblik  jou een totaal pakket mag aanbieden.

Tegelhandel Medemblik heeft een zeer ruim assortiment aan tegels van Nederlandse makelij. Maar ook vanuit o.a. Italië en Duitsland. Want kwaliteit staat bij Tegelhandel Medemblik voorop.

Ga naar de Shop

Innovatieve Producten

Tegelhandel Medemblik staat garant voor kwaliteit. Kwaliteitsprodukten tegen een acceptabele prijs. Voor elke stijl en voor elke smaak kunt u terecht bij Tegelhandel Medemblik. Er is een diversiteit in kleuren en maten, maar ook in diverse stijlen. Van betonlook tot parkettegels.

Wilt u een houten vloer maar ook graag vloerverwarming, denkt u dan eens aan parkettegels. Daarmee heeft u een stenen vloer met een warme uitstraling, terwijl u deze toch kunt verwarmen middels vloerverwarming. Bijkomend voordeel is dat stenen langer warm blijven, dus de warmte blijft behouden, u een hoger rendement heeft en tegels bovendien minder onderhoud behoeven dan bijvoorbeeld parket. Laat u vrijblijvend adviseren door de tegelhandel die het desgewenst ook voor u kan regelen. Laat u verrassen door het assortiment.

Naast tegels heeft Tegelhandel Medemblik ook aanverwante producten zoals lijmen, voegen, kit en dergelijke te koop, maar ook gereedschappen zoals lijmspanen, waterpassen in diverse lengtes, troffels en dergelijke.

Meest populaire tegels

Materiaal voor tegelzetten zoals lijm, voegsel, kit en meer.

Onze merken

Tegelhandel Medemblik staat voor kwaliteit en gebruiken de volgende merken.
Coba
Flex
Raimondi
Spannend! U heeft de tegel van uw keuze gevonden. Bestel ze meteen vanuit de shop of vraag een offerte aan.
Wandtegels, Vloertegels, Mozaiek, Sanitair, Materiaal en meer.